Arbetsledare mark & anl till iTSBY Infrakonsulter!

Söker du ett arbete med en varierad vardag, stimulerande arbetsuppgifter och stort eget ansvar? Har du erfarenhet från mark och anläggning, projektledning eller byggledning och vill ta nästa steg i karriären? Nu söker iTSBY Infrakonsulter dig som vill ha en betydande roll inom framtida anläggningsprojekt i såväl stora som små entreprenader. Visst låter det intressant? Skicka in din ansökan nu – vi hanterar ansökningar löpande!

Information om tjänsten
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att att du anställs direkt hos iTSBY Infrakonsulter men kommer vara ute i konsultuppdrag ute i stora projekt hos en eller flera av våra beställare.

Den här rekryteringen hanteras internt och iTSBYs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@itsby.se

Du erbjuds

  • Kompletterande utbildningar kopplade till din roll
  • Bra tjänstefordon och arbetsutrustning
  • Kontorsplats ITSBY, Vendevägen 87, Danderyd
  • Friskvårdsbidrag
  • Möjligheter till karriärutveckling

iTSBY vill vara med där det händer och jobbar mycket med teamkänsla och kvalitet som värdegrund. Som medarbetare hos iTSBY blir du del av ett framåtlutande företag som jobbar proaktivt för att ligga i framkant och skapa goda utvecklingsmöjligheter för dig.

Arbetsuppgifter
I rollen som arbetsledare erbjuds du en utvecklande vardag där ingen dag är den andra lik. Ditt fokus är att driva projekt inom mark och anläggning från start till slut, vilket innebär bland annat:

  • Att hålla löpande kontakt med kunder och montörer för att säkerställa kvalitet i leveransen
  • Ansvara för planering så att information, material och resurser finns på plats för att hålla projektets deadline
  • Rapportering till avdelningschef samt kontakt både internt och med myndigheter, leverantörer, underentreprenörer och konsulter

Vissa dagar spenderas på kontoret på byggarbetsplatsen med beställningar och vissa dagar är ute på bygget för löpande besiktning och planering. Arbetet består till stor del av att skapa nya kontakter och relationer där du tillsammans arbetar för att driva projektet framåt.

Vi söker dig som
Har en bakgrund inom mark och anläggning med 5-10 års erfarenhet i ledande roll och/eller byggledning. Du har en vana av att leda och planera projekt med kundkontakt och har ett konsultativt och pedagogiskt förhållningsätt.

Vidare har du en god förmåga att utveckla och bygga affärsrelationer samt trivs i rollen som bryggan mellan verksamhet och kund där du är en nyckelspelare för att få samarbetet att flyta på och hålla tidsplaner. Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort.

START: Mars
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm med omnejd
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jonas Råman

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på ”Mina sidor” efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ITSBY på info@itsby.se

Ansök här:

Dela inlägget på sociala medier