Produktionsledare mot betong till Infrabetong Sverige AB!

Nu söker Infrabetong dig som vill ha en betydande roll inom framtida armerings- och betongprojekt i såväl stora som små entreprenader. Söker du ett arbete med en varierad vardag, stimulerande arbetsuppgifter och stort eget ansvar? Har du erfarenhet från betongentreprenad samt byggledning och vill ta nästa steg i karriären? Trvis du i en resande roll och vill fortsätta med detta? Då har vi tjänsten för dig! 

Information om tjänsten
Istby söker i samarbete med Infrabetong en produktionsledare inom betong entreprenad. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Itsby och att du anställs direkt hos Infrabetong.

Tjänsten innehåller resor till stor del och därför är geografisk placering mindre viktig, men vi ser gärna att du är bosatt mellan Stockholm och Skellefteå. 

Du erbjuds

  • Interna utbildningar kopplade till din roll
  • Friskvårdsbidrag
  • Möjligheter till karriärutveckling

Infrabetong vill vara med där det händer och ser att Västerbotten satsar. Som medarbetare hos Infrabetong blir du del av ett framåtlutande företag som jobbar proaktivt för att ligga i framkant och skapa goda utvecklingsmöjligheter för dig.

Arbetsuppgifter
I rollen som produktionsledare erbjuds du en utvecklande vardag där ingen dag är den andra lik. I rollen driver du projekt från planering till slutproduktion, där du bland annat ansvarar för och ser till att information, material och resurser finns på plats för att hålla deadline. Vidare har du löpande kontakt med kunder för att skapa nya och bibehålla goda samarbeten. Du kommer också:

  • Bidra i arbetslaget för att säkerställa att montagen görs på rätt sätt och att slutkunden blir nöjd.
  • Rapporterar till avdelningschef och har kontaktytor internt såväl som med myndigheter, leverantörer, underentreprenörer och konsulter.

Ditt fokus är att driva projekt inom mark och anläggning från start till slut, vilket innebär att dagarna består av många kontaktytor och olika arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
Har en bakgrund inom armering, formning och betongarbeten och erfarenhet mot projekt- och eller byggledning. Du har en vana av att leda och planera projekt med kundkontakt och har ett konsultativt och pedagogiskt förhållningsätt. Vidare har du en god förmåga att utveckla och bygga affärsrelationer samt trivs i rollen som bryggan mellan verksamhet och kund där du är en nyckelspelare för att få samarbetet att flyta på och hålla tidsplaner. Krav för tjänsten är goda kunskaper i produktionen i sig , viss del av entreprenad-juridiken och anbudsarbete, svenska och engelska samt B-körkort.

START: September
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jonas Råman

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga CV och personligt brev. Vi skapar din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@itsby.se

Ansök här:

Om Infrabetong Sverige AB

Vi är specialister inom betongarbeten, stora konstruktioner, vindkraftparker, järnvägsbroar, fängelseutbyggnader, husfundament. Vår verksamhet bygger på kvalitet och återkommande samarbetspartners, där vi under åren har byggt upp ett förtroende hos våra kunder och samarbetspartners. Detta värdesätter vi högt och är grunden till vår framfart. Infrabetong sysselsätter ca 10–20 medarbetare inkl inhyrd personal. Våra samarbetspartners är handplockade med lång erfarenhet och har arbetat länge med oss. På våra arbetsplatser har vi kvalitet i fokus och tycker det är viktigt med en “VI” känsla oavsett vad det står på din rygg.

 Läs mer på hemsidan

Dela inlägget på sociala medier