KMA samordnare till ITSBY Infrakonsulter

Inläggsdatum: 2023-08-14

Söker du ett arbete med en varierad vardag, stimulerande arbetsuppgifter och stort eget ansvar? Har du erfarenhet från KMA, stora projekt och samordning och vill ta nästa steg i karriären? Nu söker iTSBY Infrakonsulter dig som vill ha en betydande roll inom framtida entreprenader i Region Stockholm med omnejd i såväl stora som små entreprenader. Visst låter det intressant? Skicka in din ansökan nu – vi hanterar ansökningar löpande!

Information om tjänsten
ITSBY Infrakonsulter söker en erfaren KMA samordnare inom Bygg samt Mark & Anläggning . Tjänsten är du anställs direkt hos iTSBY och arbetar som konsult ute hos kund ute i stora projekt.

Du erbjuds

  • Interna utbildningar kopplade till din roll
  • Friskvårdsbidrag
  • Möjligheter till karriärutveckling
  • Förutsättningar anpassas alltid efter dig och kundens projekt till bästa möjliga

iTSBY vill vara med där det händer och ser att Stockholm satsar. Som medarbetare hos iTSBY blir du del av ett framåtlutande företag som jobbar proaktivt för att ligga i framkant och skapa goda utvecklingsmöjligheter för dig.

Arbetsuppgifter
I rollen som KMA erbjuds du en utvecklande vardag där ingen dag är den andra lik. Ditt fokus är att driva kvalitets – miljö – arbetsmiljö frågor ute i projekten från start till slut, vilket innebär bland annat:

  • Att hålla löpande kontakt med kunder och montörer för att säkerställa kvalitet i leveransen
  • Ansvara/vara ett stöd till projektledning för planering så att information, material och resurser finns på plats för att hålla projektets deadline
  • Rapportering internt och externt samt hålla kontakt både internt och med myndigheter, leverantörer, underentreprenörer och konsulter

Vissa dagar spenderas på platskontoret på byggarbetsplatsen med adminarbeten och vissa dagar är ute på bygget för löpande besiktning, arbets och miljöronder och planering. Arbetet består till stor del av att skapa förutsättningar för att projektet ska gå i mål med bra kvalitet och nöjda medarbetare och slutkund.

Vi söker dig som
Har en bakgrund inom KMA eller Entreprenadinjengör inom bygg eller mark och anläggning med några års erfarenhet på stora projekt. Du har en vana av att leda och planera projekt som en slutbesiktningsprocess med kundkontakt och har ett konsultativt och pedagogiskt förhållningsätt.

Du har en god förmåga att utveckla och bygga affärsrelationer samt trivs i rollen som bryggan mellan verksamhet och kund där du är en nyckelspelare för att få samarbetet att flyta på och hålla tidsplaner. Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort.

START: September/Oktober
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jonas Råman

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på ”Mina sidor” efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@itsby.se

Ansök här:

Dela inlägget på sociala medier